Szeretettel köszöntelek a pilatesz -életmód klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
pilatesz -életmód klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a pilatesz -életmód klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
pilatesz -életmód klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a pilatesz -életmód klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
pilatesz -életmód klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a pilatesz -életmód klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
pilatesz -életmód klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sokak fejében él egy téves elképzelés arról, hogy vitaminokra csak télen van szüksége a szervezetünknek. Hiszen, amire nyáron szükségünk van, azt pótoljuk a zöldségekkel és a gyümölcsökkel. Ez sajnos koránt sem igaz, főleg nem napjainkban...
A
bennünket érő káros környezeti, egészségromboló hatások az utóbbi évtizedekben
jelentősen megnőttek. Ezzel párhuzamosan a gabonafélék, zöldségek
és gyümölcsök vitamin és
ásványi anyag tartalma a termőföld kihasználtsága és helytelen kezelése
miatt folyamatosan csökken.
Ezért is nagyon fontos, hogy mindig friss gyümölcsöt, zöldséget fogyasszunk, hiszen a vitaminvesztés azonnal megindul, amint leszedik a termést, és megkezdődik a tárolás. Vajon a piacon árult "friss" zöldség-gyümölcs mennyi ideje áll már a hűtőházakban, ládákban....
A konyhai felhasználás során az élelmiszerek vitamintartalma jelentősen károsodhat. Főzésnél a vitaminveszteség elérheti az 50%-ot, párolásnál 15-20%-ot, míg gőzölésnél csak 6-7% veszik el.
Aki odafigyel a rendszeres vitamin és ásványi anyag bevitelre, az hamarosan észre fogja venni magán, hogy gyorsabban regenerálódik a szervezete, szebb lesz a bőre, haja, jobb lesz a keringése, és a közérzete, ellenállóbb lesz a szervezete, tisztább és frissebb a gondolkodása, egyenletesebb fizikai és szellemi teljesítő képessége.
Szervezetünk vitamin szintjét évente legalább kétszer célszerű
biorezonanciás méréssel ellenőriztetni, hogy azonnal tenni tudjunk ellene, ha
vitamin vagy ásványi anyag készletünk megfogyatkozott.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!